Ismerje meg cégünket, a BIO-VET Kft.-t, a SYNOMAX szirup gyártóját!

Társaságunk állatgyógyászati készítmények fejlesztésével, bérgyártatásával és kereskedelmével foglalkozik, elsősorban Magyarországon, de jelen vagyunk Lengyelországban és Romániában is.

Erősségünk a folyékony készítmények fejlesztése. Az olyan páratlan előnyei miatt, mint a jobb felszívódás vagy a könnyebb adagolás, elsősorban a folyékony készítmények fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt. Bízhat benne, hogy az alapanyagok*, a gyártástechnológia**, valamint a felhasználóbarát 100 ml-es, 1 és 5 literes csomagolás is a legújabb állatgyógyászati trendeket képviseli.

Termékeink gazdasági haszonállatok és társállatok számára nyújtanak megoldást.

*kelatizált folyékony mikro-makro elemek, állati fehérje hidrolizisével előállított aminosav keverékek, standardizált gyógynövény kivonatok, molekula kapszulázás.
**nanoemulziós-mikroemulziós eljárások, stabil, koncentrált folyékony foszfátok előállításaKorszerű kiegészítő takarmányok baromfifélék és sertések számára

A folyadék formátumú, ivóvízben rendkívül jól oldódó, könnyen adagolható kiegészítő takarmányok számos értékes hatóanyagot tartalmaznak. Így komplex vitaminokat, aminosavakat, standardizált gyógynövénykivonatokat, szerves kötésű makro-mikroelemeket, szerves savakat és hidrolizált állatifehérjéket is. A készítményeket iparszerű nagyüzemi felhasználók (5-20 l) és háztáji, hobbitermelők (100 ml) részére egyaránt ajánljuk.

 • Magyarországon kizárólagos partnerünk a Tolnagró Kft., a legnagyobb hazai állatgyógyászati termékeket forgalmazó vállalatcsoport. Főbb márkáink részükre: Jolomax, Calphomax, Chickmax, Neovit B complex, Filamax, Promax, Selevit, Selemax, Vigomax, Vitamin D3 Plus, Vitamin K1 Vitastressz, Vitamax.

  Ugyancsak partnerünk a CEVA-Phylaxia Zrt., a 44 országban jelen lévő Ceva Sante Animale vállalatcsoport tagja, amely évi kétszámjegyű növekedésével az egyik leggyorsabban fejlődő állatgyógyászati társaság a világon. 2016 végétől társaságunk szállítja számukra a közismert, népszerű SUPRAVITAMINOL nevű készítményt.

 • Lengyelországban partnerünk a Medivet S.A, az ország legnagyobb állatgyógyszer-forgalmazó társasága, mely jelenleg az amerikai Henry Schein cég többségi tulajdonában áll. 100 millió EUR feletti forgalommal és 2500 klinikai, rendelői kapcsolattal rendelkeznek. Főbb márkáink a lengyel piacon: Medivit Combi, Medivit AD3E, Medivit A Plus, Medivit H plus, Medivit E plus, Medivit Supervit, Medivit E + Se, Medivit AD3E komplex, Medivit AD3E Forte komplex, Medivit B komplex, SYNOMAX szirup.

 • Romániában egyik partnerünk a bacaui székhelyű Phylaxia Pharmarom nagykereskedő cég, mely országos redisztribúciós kapcsolatrendszerével több, mint 800 felhasználói végpontot biztosít. A főbb márkák: Jovit C, Vit AD3E sol, Vit selene sol, Vit B komlex sol, Spermax.

  Együttműködünk a nagyváradi székhelyű VIVABIO-FREEMAN S.R.L baromfi integráció és országos gazdabolt hálózattal is, a neki szállított főbb márkák: Jolomax és Calphos.

Társállatok (kutyák, macskák), verseny- és hobbilovak számára állatgyógyászati készítmények

A kutyák, macskák és lovak számára szintén könnyen adagolható és ízletes, folyadék formátumú készítményeket gyártunk. Fő újdonságuk, hogy jelentős részük tartalmaz bizonyított hatású, standardizált hatóanyag-tartalmú gyógynövénykivonatokat is.

 • Kutyáknak szóló fő termékünk a SYNOMAX szirup. A kutyák mozgászavarán segítő, ízületvédő, porcregeneráló, fájdalomcsillapító gyógyhatású állatgyógyászati készítmény 13 hatóanyagot, benne három gyógynövény kivonatot tartalmaz. Magyarországon kívül Lengyelországban is forgalmazzuk. Fejlesztés alatt áll további 6 készítmény: Immunerősítő (allergiás, daganatos betegek), Májvédő, Nyugtató, Hasmenés csillapító, Rehidráló, Bőrnyugtató gyógy sampon.
 • Verseny és-hobbilovak számára fejlesztett termékeinket EQUINOX márkanéven kínáljuk. A termékcsalád jelenleg 7 tagból áll: Equinox Flexen, Equinox Flexen Plus, Equinox Dynamic, Equinox Inhale, Equinox Elektrolit, Equinox Rehidrate, Equinox Vitaninó. Ebben a termékkörben Magyarországon kizárólagos forgalmazónk a BIOFARMER Kft. Négy további termékünk is fejlesztés alatt áll: Nyugtató, Pataerősítő, Csonterősítő, Izomépítő.

Bemutatjuk menedzsmentünket

Dr. Sándor Tibor

tulajdonos, ügyvezető

A termelés, a kutatás és a fejlesztés, a kereskedelem és a marketingtevékenység irányítója.

 • 1985-1990, állatorvosi diploma (Cum Laude), Budapesti Állatorvostudományi Egyetem
 • 1990-1991, gyakornok, Állategészségügyi Intézet Békéscsaba (kórbonctan)
 • 1997-1993, magánállatorvos, Kevermes
 • 1997-1995, kereskedelmi főosztályvezető, Bábolna-Pharma Kft. (kereskedelem, marketing)
 • 1997-1999, kereskedelmi igazgató, Bábolna-Pharma (kereskedelem, marketing)
 • 1998-2007, kereskedelmi igazgató, Phylaxia - Pharma Rt. (kereskedelem, marketing)
 • 1998-2007, vezérigazgató-helyettes, Phylaxia- Pharma Nyrt. (termelés, kutatás-fejlesztés)
 • 2008, január - tulajdonos-ügyvezető, BIO-VET Kft.

Módis Imre

gazdasági igazgató

A cég számvitellel, és a gazdasági folyamatok ellenőrzésével kapcsolatos feladatainak irányítója.

Dr. Gajdács Edina

minőségbiztosítási vezető

A minőségbiztosítás, a kutatás és a fejlesztés, a szakmai marketing felelőse.

 • 1984-1989, állatorvosi diploma (Cum Laude), Budapesti Állatorvostudományi Egyetem
 • 1993-1999, beosztott állatorvos, Állategészségügyi Intézet, Békéscsaba (kórbonctan, kórszövettan, mikrobiológia)
 • 1998-2008, kutatás-fejlesztési főmunkatárs, Phylaxia Pharma Rt. (kutatás-fejlesztés, szakmai marketing)
 • 2008 április - minőségbiztosítási vezető, BIO-VET Kft.

Szerezze be a SYNOMAX-ot!

A SYNOMAX szirupot állatorvos partnereinken keresztül, igen kedvező feltételekkel érheti el. Kattintson és keresse meg az Önhöz legközelebbi állatorvosi rendelőt itt. Érdemes állatorvoshoz fordulni, hiszen minden ízületi elváltozás más. Az állatorvos az elváltozás súlyosságától, kortól függően javasolhat a fentiektől eltérő, kutyára szabott adagolást is.

Legyen állatorvos partnerünk!

A SYNOMAX olyan állatgyógyászati gyógyhatású termék, mely kiválóan alkalmazhatja a kutyák mozgásszervi megbetegedései esetén a sántaság, a fájdalom és a mozgáskorlátozottság kiegészítő kezelésére, valamint az ízületek mozgékonyságának és a porcok rugalmasságának elősegítésére. Az ország vezető állatorvosi rendelői

Ha szeretne partnerünk lenni, jelentkezzen oldalunkon.

jelentkezzem

Nézze meg animációs kisfilmünket
és ismerje meg jobban termékünket!